Skip to main content
Többen is jeleztétek, hogy szuperek a nyuszis babaköszöntők, de csak szülők tudják küldeni a családtagoknak, s jó lenne, ha lenne egy másik fajta köszöntőlap, amivel a szülőket és a babát lehet köszönteni. Így született meg ez a vicces lapocska is.

Cél:
Olyan babaköszöntő lap tervezése, amit az újszülött felköszöntésére tudnak a családtagok/barátok használni.

Koncepció:
Mini képregényként ábrázolni az avokádó baba születését.

Technikai részletek:
Clip Studio Paint EX program, Wacom Cintiq 13HD táblamonitor.

Frissen, ropogósan a nyomdából!~

Hogyan készült?

Ötletelés és vázlat
A legelső vázlat még 2020-ban készült el, méghozzá a vázlatfüzetembe. Aznap éppen avokádót ettem, amit mindig úgy csinálok, hogy szépen kettévágom. Az egyik felét megeszem, a másik fele pedig másnapra marad. Amikor csomagoltam el a maradékot és vettem ki a magot, hogy majd a komposztra rakom, visszaesett az avokádóba és egy nagyon jót nevettem rajta. Úgy nézett ki, mintha hasa lenne. Innen az ötlet. 🙂

avokádós babaköszöntő lap

Babaköszöntő lap tervezése – Vázlat

Amint látjátok, az eredeti vázlaton még bajusza is van a kis jövevénynek, de azt végül lehagytam, mivel nem elég unisex. A “Rád hasonlít!” szöveg szintén lekerült, ugyanilyen indíttatásból. Illetve így külföldre is tudom küldeni a lapokat.

Digitális vázlat
A vázlatfüzetben lévő rajzot lefotóztam és megnyitottam a festőprogramban. Következő lépésként pedig átrajzoltam digitálisan, hogy letisztázzam és véglegesítsem az eredeti vázlatfüzetben készült vázlatot.

Stílus
Rajzstílusnak nagyon szerettem volna egyszerűt és letisztultat, semmiképpen sem realisztikusat. Így sokkal komikusabb a jelenet.

Digitális festés
A videóban szépen láthatjátok az egész munkafolyamatot. A vázlat alapján fogom és a formákat festem meg előbb, közben gondolva a színvílágra. Ez esetben nem okozott nagy fejfájást, hogy mi milyen színű legyen, hiszen annyira kis egyszerű maga a grafika. Később jönnek az árnyékok és a fények, hogy lelket adjanak a festménynek, majd a legvégén festem hozzá a részleteket.

Avokádós babaköszöntő lap, már a webshopban!

Von-Rabbit-Design-nyilakSzeretnél babaváró köszöntőlapot?

A legújabb avokádó babás köszöntőlap, már kikerült a webshopba! Ha terveztetni szeretnél saját képeslapot, írj nekem a kapcsolati űrlapon keresztül vagy keress meg Facebookon / Instan?

Árajánlatot kérek!
Polyák Zsóka

Gyerekkorom óta imádok rajzolni, alkotni és kreatív dolgokat készíteni. Ezért végül hivatásomnak is ezzel kapcsolatos foglalkozást választottam. Grafikus vagyok, aki nagyon szeret tervezni, de méginkább illusztrálni. :)

Szólj hozzá

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com