Skip to main content

Szeretnék visszaadni kicsit, abból a sok jóból, amit tőletek kapok. Ezért úgy döntöttem, hogy megosztom veletek az egyik új, otthon nyomtatható karácsonyi köszöntőlapomat.

karácsonyi köszöntőlap, írólap

Mire használd a lapot?

Én ajándék mellé csomagolnám egy szép borítékba, gyönyörűen írt sorokkal. Vagy egy távoli rokonnak küldeném képeslappal társítva. Esetleg Filofax lapként, lyukasztva sem utolsó.

Méret

A5-ös méretben tudjátok nyomtatni, szóval az A4-es lapra pont kettő fér fel. Az otthoni nyomtatók nagy része viszont ronda fehér széleket hagy a papíron (ugye itt fogja meg a lapot), ezért ha nem akartok környezetbarátok lenni, akkor egy lapra csak egyet nyomtattok. VAGY kettőt nyomtattok egy A4-es lapra, de akkor ott maradnak a fehér szélek. Esetleg levághatjátok őket. 🙂

letölthető írólap vagy köszöntőlap

Köszöntőlap vagy mégsem?

Köszöntőlapnak hívom (mivel hogy el kellett nevezni valahogy), de bármire használhatjátok a lapot miután kinyomtattátok. Szép lapra írni felüdülés számomra és remélem más is így érez. Amikor egy díszes lapra írsz, az írásod is megváltozik, igyekszel a lehető legszebben írni.

Grafikus létem ellenére, imádok itthon nyomtatni és nézni, ahogy a lap kijön a nyomtatóból. Még akkor is, ha néha az otthoni nyomtató nem tudja azt a minőséget nyújtani, mint egy nyomdai gép. 🙂 Remélem, hogy más is örömét fogja lelni eme lap nyomtatásakor.

Kérek mindenkit, hogy ha tetszik a lap, akkor a blogbejegyzés linkjét osszátok és ne magát a képet küldözgessétek. Köszönöm!~

Az A5-ös írólap letölthető az alábbi linken:

Letöltöm!

Kérlek írjatok, ha szeretnétek még ilyen ingyenes letölthető blogbejegyzést látni! Illetve szívesen látom a már kinyomtatott lapok felhasználását is!

 

Polyák Zsóka

Gyerekkorom óta imádok rajzolni, alkotni és kreatív dolgokat készíteni. Ezért végül hivatásomnak is ezzel kapcsolatos foglalkozást választottam. Grafikus vagyok, aki nagyon szeret tervezni, de méginkább illusztrálni. :)

Szólj hozzá

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com