Skip to main content

Ingyenes letölthető A5-ös karácsonyi köszöntőlap

Szeretnék visszaadni kicsit, abból a sok jóból, amit tőletek kapok. Ezért úgy döntöttem, hogy megosztom veletek az egyik új, otthon nyomtatható karácsonyi köszöntőlapomat.

karácsonyi köszöntőlap, írólap

Mire használd a lapot?

Én ajándék mellé csomagolnám egy szép borítékba, gyönyörűen írt sorokkal. Vagy egy távoli rokonnak küldeném képeslappal társítva. Esetleg Filofax lapként, lyukasztva sem utolsó.

Méret

A5-ös méretben tudjátok nyomtatni, szóval az A4-es lapra pont kettő fér fel. Az otthoni nyomtatók nagy része viszont ronda fehér széleket hagy a papíron (ugye itt fogja meg a lapot), ezért ha nem akartok környezetbarátok lenni, akkor egy lapra csak egyet nyomtattok. VAGY kettőt nyomtattok egy A4-es lapra, de akkor ott maradnak a fehér szélek. Esetleg levághatjátok őket. 🙂

letölthető írólap vagy köszöntőlap

Köszöntőlap vagy mégsem?

Köszöntőlapnak hívom (mivel hogy el kellett nevezni valahogy), de bármire használhatjátok a lapot miután kinyomtattátok. Szép lapra írni felüdülés számomra és remélem más is így érez. Amikor egy díszes lapra írsz, az írásod is megváltozik, igyekszel a lehető legszebben írni.

Grafikus létem ellenére, imádok itthon nyomtatni és nézni, ahogy a lap kijön a nyomtatóból. Még akkor is, ha néha az otthoni nyomtató nem tudja azt a minőséget nyújtani, mint egy nyomdai gép. 🙂 Remélem, hogy más is örömét fogja lelni eme lap nyomtatásakor.

Kérek mindenkit, hogy ha tetszik a lap, akkor a blogbejegyzés linkjét osszátok és ne magát a képet küldözgessétek. Köszönöm!~

Az A5-ös írólap letölthető az alábbi linken:

Letöltöm!

Kérlek írjatok, ha szeretnétek még ilyen ingyenes letölthető blogbejegyzést látni! Illetve szívesen látom a már kinyomtatott lapok felhasználását is!

 

Schlett Erzsébet - Zsóka

Schlett Erzsébet - Zsóka

Gyerekkorom óta imádok rajzolni, alkotni és kreatív dolgokat készíteni. Ezért végül hivatásomnak is ezzel kapcsolatos foglalkozást választottam. Grafikus vagyok, aki nagyon szeret tervezni, de méginkább illusztrálni. :)

Szólj hozzá