Kedves Meghívottak!

Az alábbi levél a 2022. március 5-én várható esküvőnkkel kapcsolatban tartalmaz fontos részleteket, melyre téged és kedves családodat meghívunk! Arra kérünk, hogy az alábbiakat olvasd el alaposan!

Esküvőnk helyszíne a Kispesti Önkormányzat (Budapest, Városház tér 18, 1195) esküvői kisterme. A polgári szertartás 12:00-kor kezdődik, azonban kérünk titeket, hogy előbb érkezzetek, nagyjából 11:30-ra, de legkésőbb 11:45-re. Amennyiben márciusig a rendezvényekkel kapcsolatos szabályozás nem változik, akkor a szertartás ideje alatt minden résztvevőnek, így az összes vendégnek is, maszkot kell majd viselnie.

A szertartást követően a kisteremben és az önkormányzat előtti parkban rövid ideig fényképezkedünk, majd a Kispesti Halásztanya étterembe (Budapest, Városház tér 6, 1195) megyünk esküvői lakomára. Az étterem az önkormányzattól gyalog körülbelül 1 percre található. Az önkormányzat és az étterem környékén parkolási lehetőség az utcákon van. Kérünk titeket, hogy mielőbb jelezzetek vissza, hogy hányan jöttök, valamint jelezzétek, hogy milyen ételallergiátok vagy érzékenységetek van.

Kérjük mindenképpen jelezzetek vissza, akkor is ha nem tudtok eljönni! Köszönjük!

Puszi: Zsóka és Attila