Schlett Erzsébet – Zsóka

(ゝ◡╹)ノ✧ GRAFIKUS – ILLUSZTRÁTOR

Portfólió!Kapcsolat!
Von-Rabbit-Design-Zsoka

Mivel foglalkozom?

Grafikai
tervezés

Arculattervezéssel és egyedi grafikai anyagok tervezésével foglalkozom, online és offline formában is.

Digitális
illusztrálás

A digitális festést hobbiként kezdtem 2011-ben. Mára már kinőtte magát a hivatásommá, így másoknak is mosolyt csalhatok az arcára az illusztrációimmal. Lesd meg őket a webshopban.

Weboldal
tervezés

Reszponzív WordPress weboldalakat készítek. Legyen az egy landing page vagy egy több menüpontos bemutatkozó weboldal a vállalkozásodnak.

Az alkotó
a design mögött

SZIA! A NEVEM SCHLETT ERZSÉBET,
DE SZÓLÍTS CSAK ZSÓKÁNAK.

Hatodik éve dolgozom, mint grafikus. Jelenleg egyéni vállalkozóként alkotok. Mindig is nagyon szerettem tervezni és rajzolni. E két dolog kombinációjából alakult ki az, amivel ma is foglalkozom.

Portfólió!
Schlett Erzsébet - Zsóka grafikus

Szabadúszó grafikus és illusztrátor vagyok,

emellett weboldalakat is tervezek.

Gyerekkorom óta imádok rajzolni, alkotni és kreatívkodni. Ezért végül hivatásomnak is ezzel kapcsolatos foglalkozást választottam. 2013-ban végeztem grafikusi szakon, majd 2014-ben elvégeztem egy webdesign tanfolyamot (OWT), amivel megalapoztam a webdesign ismereteimet. 2014 és 2016 között egy grafikai stúdiónál dolgoztam, mint alkalmazott grafikus. 2016 áprilisa óta alkotok szabadúszóként.

A művészeti képzéseim során csak tradicionális grafikát tanultam, de 2011-ben elkezdtem érdeklődni a digitális festészet iránt is. Azóta az internet segítségével képzem magam ebben a médiumban is. A digitális festményeimhez egy Wacom Cintiq 13HD digitalizáló táblát használok, Clip Studio Paint (EX) nevű programmal társítva.
Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám bátran, szívesen segítek!

Logótervezés

Nomads in Exile - Rock N' Roll zenekar

Megnézem a projektet
Kapcsolat

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok

Email küldése